työpaja_siirretty

Työpaja nuorille poliitikoille siirretty

Tunnista korruptio -työpaja on siirretty ensi vuoden alkupuolelle koronarajoitusten vuoksi. Marraskuun alussa Helsingissä pidettäväksi suunniteltu työpaja on päätetty siirtää ensi vuoteen koronapandemian vuoksi.

Työpaja on alustavasti suunniteltu pidettävän helmikuussa, mikäli koronarajoitukset sen mahdollistavat. Työpaja on yksi vuosina 2021-2023 järjestettävästä viidestä työpajasta, joissa  perehdytään suurryhmien näkökulmasta korruption tunnistamiseen ja torjumiseen.

Työpajaan ilmoittautuneille 25 osallistujalle on ilmoitettu siirrosta henkilökohtaisesti. Marraskuun työpajaan ilmoittautuneille lähetetään erityisasiantuntija Venla Mäntysalon verkkoluento, joka julkaistaan marraskuun alkupuolella. Verkkoluento on avoin kaikille kiinnostuneille. Lisäksi julkaisemme työpajan aiheeseen liittyen Jaana Hallamaan artikkelin Korruptio yhteisöperversiona.

Työpajat järjestää ajatushautomo Ryhmien ja yhteiskuntien dynamiikka, RYD, jonka toimintaan Koneen Säätiö on myöntänyt kolmivuotisen apurahan.

Lue lisää työpajoista RYD:n sivuilta.

Jaa tämä

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *